OVER STOCK BUILDING

Stock Building werkt samen met Scaff Systems als een all-round partner voor industrieel ontwerpers en professionals in de bouwsector.
Hier zijn enkele belangrijke voordelen van onze stalen profielen:

Seismische toepassingen

Onze staalprofielen van de constructie serie bieden professionals en ontwerpers in de bouwsectoren een geavanceerde en flexibele constructiemethode. Dit in overeenstemming met de meest actuele bepalingen over het ontwerpen en structurele testen van aardbevingsbestendige gebouwen. Vormgeving is een belangrijke eis. Ons assortiment van profielen omvat een brede reeks geprofileerde en geperforeerde balken, gegalvaniseerd of in poedercoating. Deze zijn beschikbaar in verschillende hoogtes en diktes om aan de meeste eisen te voldoen van interieurontwerpers, architecten, projectmanagers, ingenieurs en professionals.

Esthetiek en modulariteit

Onze staalprofielen uit de constructie serie zijn niet alleen geschikt voor industriƫle doeleinden zoals logistieke toepassingen, maar bieden ook ontwerpers en eigenaren esthetisch bewustzijn door mix van stijl, flexibiliteit en technische overwegingen.

Eco-vriendelijke en duurzaamheidskenmerken

Onze stalen profielen van de constructie serie bieden maximale flexibiliteit en uitstekende voordelen voor de productie van modulaire vrijstaande structuren en wooneenheden. Dit in overeenstemming met de meest actuele bepalingen op het gebied van duurzaam en milieuvriendelijk ontwerp en fabricage (bijvoorbeeld met betrekking tot integratie met thermo-isolatie en hernieuwbare systemen).

GeĆÆnteresseerd in onze producten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.